COLOR DIGITAL SOLUTIONS Μηχανές Γραφείου

Πληροφορίες για την Εταιρία

logo

Εταιρικό προφίλ

Η COLOUR DIGITAL SOLUTIONS (CDS) ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στον τομέα της σύγχρονης τεχνολογίας, στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, προσφέροντας πραγματικά ολοκληρωμένες, τεχνολογικά καινοτόμες, σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε επιχείρηση, οργανισμό και επαγγελματία.

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις αγορές, κρίνουν απαραίτητη τη χρήση του καλύτερου δυνατού ψηφιακού εκτυπωτικού εξοπλισμού καθώς και των σχετικών λύσεων πληροφορικής, ειδικά σχεδιασμένα στις ανάγκες και στα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Στόχος μας, η άρτια οργάνωση και η αυτοματοποίηση των λειτουργιών μίας επιχείρησης.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρουμε προϊόντα (όπως έγχρωμα και ασπρόμαυρα ψηφιακά πολυμηχανήματα γραφείου και ψηφιακά πιεστήρια, συνδυασμένα με κατάλληλα συστήματα περάτωσης και φινιρίσματος για Book publishing | Variable Data printing | Cross media | Trans-promo | Inline finishing | Workflow automation | Color Management | Label printing | Wide Format printing | 3D* Printing) και υλοποιούμε λύσεις λογισμικού που βελτιώνουν τις ροές εργασίας και μειώνουν το κόστος παραγωγής, δίνοντας έμφαση στα μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες κάθε επιχείρησης και οργανισμού.  Για το λόγο αυτό, η CDS έχει αναπτύξει κάθετες λύσεις απευθυνόμενες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων.

Φιλοσοφία – Στόχοι

▌ Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται οι καθημερινές ανάγκες και συνήθειες των επιχειρήσεων αλλάζουν ακολουθώντας τις εξελίξεις αυτές. Έτσι και οι υπηρεσίες μας. Στην CDS ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας με Web και Mobile εφαρμογές, ΙΤ και MPS υπηρεσίες. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας και η καινοτομία με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας για την ολοκληρωμένη κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης. Με συνεχή προσήλωση στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, επιτυγχάνουμε τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για τις επιχειρήσεις τους οργανισμούς και επαγγελματίες, βοηθώντας όχι μόνο στην επίτευξη άμεσων στόχων, αλλά και στην εξασφάλιση μιας μακροχρόνιας επιτυχημένης πορείας.

▌ Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών μας μέσα από την οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Συμβάλουμε ώστε να γίνονται οι πελάτες μας πιο ανταγωνιστικοί. Με υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες μεταξύ άλλων προσφέρουν αυτοματοποίηση διαδικασιών και επικοινωνία μέσω internet, συμβάλλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιβάλλεται να είναι ευέλικτες, εξωστρεφείς και ακόμα πιο σημαντικό, ιδιαίτερα στην εποχή κρίσης που διανύουμε, ανταγωνιστικές. Πιστοί ακόλουθοι των εξελίξεων της τεχνολογίας, αναπτύσσουμε σύγχρονες κάθετες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Επιπροσθέτως με Web & Mobile εφαρμογές, όπως και υπηρεσίες Cloud στοχεύουμε στην καλύτερη οργάνωση των επιχειρήσεων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

CDS & KONICA MINOLTA

logoΗ CDS είναι επίσημος και ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης του οίκου KONICA MINOLTA στο υψηλότερο επίπεδο εταιρικής σχέσης «ELITE PARTNER» (συμμετέχοντας στο KONICA MINOLTA PARTNER PROGRAMM) και πιστοποιημένος για την παροχή τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης στα προϊόντα Konica Minolta και KIP, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

▌KONICA MINOLTA | KIP
Τα ουσιώδη στοιχεία της ψηφιακής απεικόνισης

DIGITAL PRINTING COLOR & B/W
PRO / PRESS / WIDE FORMAT SYSTEMS | MULTIFUNTIONAL SYSTEMS
Ολοκληρωμένες λύσεις έγχρωμης και ασπρόμαυρης παραγωγικής εκτύπωσης, υψηλής ποιότητας και  ταχύτητας των κατασκευαστικών οίκων Konica Minolta και KIP – προϊόντα με διεθνή  βραβεία & πιστοποιήσεις.

Οι σειρές bizhub / Accurio PRO και PRESS της Konica Minolta συνδυάζουν την εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία διαμόρφωσης, με απαράμιλλη αντοχή και αξιοπιστία, ακριβώς όπως απαιτείται για τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου όγκου. Οι σειρές  έγχρωμης και ασπρόμαυρης παραγωγικής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος (Wide Format) του οίκου KIP, συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και ταχύτητα. Οι σειρές bizhub πολυλειτουργικών συστημάτων διατίθενται σε διάφορες ταχύτητες εκτύπωσης, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, περιλαμβάνοντας έγχρωμα και ασπρόμαυρα πολυλειτουργικά συστήματα  με την απαραίτητη ευελιξία διαμόρφωσης.

Επισκόπηση

▌Επωνυμία: COLOUR DIGITAL SOLUTIONS Ε.Π.Ε.

▌ Έδρα:  Στρατηγού Καλλάρη 67, Αθήνα

▌ Ίδρυση: 2011                                               ▌ Δ/νων Σύμβουλος:     Πουλιαρέκος Χρήστος

▌Τμήματα:                                                       ▌ Προϊόντα & Υπηρεσίες:
– Πωλήσεων Λιανικής/Χονδρικής             – Παραγωγικά μηχανήματα / Σχεδίου
– Business Development                              – Πολυμηχανήματα / Εκτυπωτές
– Τεχνικής Υποστήριξης                               – Περιφερειακά
– Οικονομικό / Λογιστήριο                          – Εφαρμογές
– Logistics / Αποθήκες                                  – Συμβουλευτικές υπηρεσίες
– Marketing                                                     – Ηλεκτρονική Τιμολόγηση eINVOICE

▌ Πιστοποιήσεις:
– Διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015
– Τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης στα προϊόντα KONICA MINOLTA & KIP από την KONICA MINOLTA ΕΛΛΑΣ


COLOUR DIGITAL SOLUTIONS Ε.Π.Ε.
Στρατηγού Καλλάρη 67, Αθήνα 10445, Τρεις Γέφυρες Αττικής
Τ: +30 210 8253277 |  F: +30 210 8838467
info@colordigital.gr | http://www.colordigital.gr

logowww.linkedin.com/company/colour-digital-solutions-ltd

Back to top